0
Domaći fudbal

JSL: Mladost bolja od Borca, Nišlije deklasirale Rad

Objavljeno: 20.09.14 u 19:10

Danas je u Jelen Superligi Srbije odigran veći deo šesto kola šampiona Srbije.

jelen-super-liga-slajd

Kao što je poznato, u prvoj utakmici dana, koja je počela od 15:00 sati, ekipa OFK Beograda je srušila Voždovac rezultatom 1:0 pogotkom s penala u 90. minutu.

U terminima od 16:00 časova odigrano je čak tri utakmice.

Fudbaleri Jagodine nisu uspeli da savladaju Napredak, pošto su na svom stadionu remizirali odigravši 1:1. Domaći su stigli do prednosti u 17. minutu golom Lepovića, a izjednačio je Janičić u 72. minutu.

Fudbaleri Mladosti, uz dosta muke na svom terenu, savladali su čačanski Borac. Počelo je sjajno po domaćina koj ije poveo u 29. minutu preko Frajdeja. Samo šest minuta kasnije, Zonjić je duplirao prednost svog tima.

Počasni pogodak za Borac postigao je Denić u 55. minutu meča. Borac je do kraja ostao sa desetoricom pošto je crveni karton zaradio Gojković u samom finišu susreta.

Fudbaler niškog Radničkog održali su fudbalsku lekciju igračima Rada. Nemoćni „Građevinari“ čak tri puta su morali da vade loptu iz svoje mreže, a da nisu ozbiljnije pripretili golu domaćeg tima.

Goleadu je počeo Đilas pogotkom u 53. minutu meča. Drugi pogodak bio je delo Đorđevića u 75. minutu utakmice. Konačnih 3:0 postavio je Popara u nadoknadi vremena.

Rezultati:

OFK Beograd – Voždovac 1:0
(Vuković 90+3)

Jagodina – Napredak 1:1
(Lepović 17 , Janičić 72)

Mladost – Borac 2:1

(Frajdej 29, Zonjić 35, Denić 55)

Radnički N. – Rad 3:0
(Đilas 53, Đordević 75, Popara 90+1)

Od 18:00

Crvena zvezda – Novi Pazar

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter