0
Košarka

DRIBLANJE: Jović ‘1 na 1’ sa razrednim

Objavljeno: 20.09.14 u 11:44

Reprezentativni plejmejker Srbije i potencijalno pojačanje Zvezde Stefan Jović prvi je Nišlija koji je zaigrao u košarkaškoj reprezentaciji, pa je vicešampion sveta posetio svoju nekadašnju školu „Nikola Tesla“. Razredni starešina Zoran Milosavljević morao je da ispuni obećanje i da odigra „jedan na jedan“ sa mladim asom.

Stefan-jovic

Jović se družio sa učenicima i profesorima, a najuzbudljiviji je bio okršaj sa profesorom elektronike Zoranom Milosavljevićem. Pobedio je razredni (2:1), ali mu je Stefan dao bod prednosti tako da je rezultat nerešen.

– Jedva sam čekao da zaigram protiv razrednog. Na časovima sam više voleo da pričam o košarci nego o elektronici. Molio sam razrednog da odigramo jednu utakmicu, ali me je on odbijao uz opasku da „treba da prvo porastem i da naučim da igram košarku“. Ponosan sam što sam uspeo da ga odobrovoljim – priča bivši učenik koji je završio smer elektrotehničar računara.

Sa prisutnima je pričao i o košarkašima SAD koji su bili apsolutni favoriti.

– Najlepši je doživljaj igrati protiv najboljih svetskih igrača. Srećan sam što se nismo uplašili i što smo se dostojno suprostavili. Pored medalje veliko priznanje mi je što sam od najboljeg košarkaša Hardena dobio kačket koji će čuvati celog života zaključio je Jović za „Novosti“.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter