1
Evrokupovi

KRIMINAL: Srbin opljačkao Manuela Nojera!

Objavljeno: 19.09.14 u 13:39

Organizovana kriminalna grupa iz Srbije, koja se sumnjiči za više stotina krađa, pala je u Nemačkoj. Šapčanin je opljačkao golmana „pancera“, a na meti bio i bivši as Šalkea Ivan Rakitić.

Manuel Nojer

U Minhenu je uhapšen srpski državljanin koji se sumnjiči za više stotina pljački i razbojništava, među kojima je i upad u kuću fudbalera Bajerna Manuela Nojera. Lopov je ukrao nakit i satove, vredne više desetina hiljada evra. Jedan od Nojerovih ručnih satova, kako saznaju „Novosti“ – pronađen je u Šapcu.

Prvi golman minhenskog Bajerna Nojer našao se na meti lopova novembra 2011. godine. Tamošnji mediji su objavili da je fudbaler opljačkan dok je spavao, a pored njega je bila devojka Katrin. Razbojnik je ušao kroz prozor i odneo više hiljada evra, nakit i satove.

Interesantno je da su nemački mediji tih dana objavljivali i da je poslednjih godina na meti nepoznatog lopova sve više sportista – od Patrika Helmesa, nekadašnjeg igrača Bajera iz Leverkuzena i Volfsburga, kome je ukraden iz garaže „porše“, preko bivšeg asa Šalkea Ivana Rakitića, sada prvotimca Barselone, koji je ostao bez stvari vrednih desetine hiljada evra, do bivšeg trenera reprezentacije Grčke Ota Rehagela.

Prema nekim procenama, ovaj srpski državljanin rodom iz mačvanskog kraja, iza sebe je imao skoro hiljadu upada u stanove i kuće iz kojih je odnosio dragocenosti. U ovom trenutku, nemačka i srpska policija rade na identifikovanju svih tih objekata, kao i na pronalaženju ukradenih stvari…

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter