2
Evrokupovi

HVALI CRNO-BELE: Paulinjo: Partizan ima kvalitetan tim

Objavljeno: 19.09.14 u 09:04

Reprezentativac Brazila i vezni fudbaler Totenhema, Paulinjo, nakon što su crno-beli odigrali nerešeno sa englskim klubom na startu Lige Evrope, ocenio je da Partizan poseduje kvalitetan tim.

Paulinjo-Totenhem-allsoccerplanet-com

Ekipa Parnog valjka „otkinula“ je dva boda londonskim „Pevcima“ pošto je sinoć u prvom kolu LE u okviru Grupe C u Humskoj odigrala nerešeno sa Totenhemom 0:0.

– Partizan je odličan, kvalitetan tim, ima nekoliko veoma kvalitetnih igrača i moraćemo da budemo oprezniji u drugoj utakmici sa njima – kazao je brazilski fudbaler sredine terena.

Na konstataciju da su igrači Totenhema bezvoljno odigrali meč jer im nije stalo do Lige Evrope, Paulinjo odgovara odrično:

– Nama je svako takmičenje važno – jasan je Paulinjo.

On se potom osvrnuo na sam tok meča kojim nikako nije zadovoljan:

– Nismo baš najbolje igrali u prvom poluvremenu, ali smo kontrolisali utakmicu i bili bolji rival. U nastavku su oni preuzeli inicijativu i stvorili su nekoliko šansi. Sada moramo da se koncentrišemo na Premijer ligu – poručio je 26-godišnji Paulinjo.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter