0
Evrokupovi

FOTO: Printscreen/YouTube

DRUŽENJE LEGENDI: Bekenbauer ugostio legendu Zvezde

Objavljeno: 19.09.14 u 10:01

Doskorašnji predsednik FK Crvena zvezda i treća Zvezdina zvezda, Dragan Džajić, sastao se u sredu sa predsednikom minhenskog Bajerna, Francom Bekenbauerom.

Dragan-Dzajic-Franc-Bekenbauer

Naime, Džajić je, kao gost sprskog reprezentativca Aleksandra Kolarova uživo pratio meč između Bajerna i Mančester Sitija na Alijans Areni.

Tom prilikom, ispostavilo se, sasvim slučajno, „naleteo“ je na starog znanca još iz igračkih dana: Franca Bekenbauera. Dve fudbalske veličine su se odmah upustile u razgovor, tim pre što su poslednji susret imali još pre desetak godina u Beogradu.

– Ispalo je sve sasvim slučajno, ali mnogo mi je drago što sam se video s Francom Bekenbauerom. Imali smo o čemu da razmenimo mišljenja. Evocirali smo uspomene iz igračkih dana, dotakli se Lige šampiona i današnjeg fudbala. Popričali smo i o Mundijalu i fantastičnom uspehu Nemačke – rekao je Džajić.

Jedan od najboljih srpskih igrača svih vremena se nakon druženja sa nekadašnjim fudbalskim rivalom družio i sa igračima Stija, Edinom Džekom i Aleksandrom Kolarovom.

– I njemu je bilo drago što me je video. Baš mi je prijao susret s Kajzerom jer smo se poslednji put videli pre desetak godina, kad je bio u Beogradu. Bio sam gost Aleksandra Kolarova. On je divan momak i dugo se poznajemo, a s nama je bio i mali Edin Džeko iz Bosne – poručio je Džajić.

Bajern je pobedio Siti golom u 88. minutu meča.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter