0
Evropske lige

‘CVIKAJU’ OD NAVIJAČA: Stručni štab Njukasla se izvinio pristalicama

Objavljeno: 19.09.14 u 21:50

Dva člana stručnog štaba fudbalskog premijerligaša Njukasla izvinili su se pristalicama tog kluba zbog neprimernog ponašanja pred i posle utakmice sa Sautemptonom prema navijačima.

njukasl-stouk

Pomoćni trener Njukasla Džon Karver rekao je da „neprimerno reagovao“ kada se suprotstavio navijačima, koji su istakli transparent „Pardju, odlazi“ na susretu sa Sautemptonu, koji su „sveci“ dobili sa 4:0, u okviru četvrtog kola Premijer lige.

Karver je rekao da je do sukoba došlo kada je od navijača zatražio da uklone transparent, koji bi, po njegovom mišljenju, „odvukao fokus igračima od utakmice“.

Trener golmana Njukasla Endi Vudman izvinio se zbog nesmotrenog komentara na društvenoj mreži Tviter.

Fudbalski klub Njukasl saopštio je da je od navijača kluba primio veliki broj žalbi na ponašanje stručnog štaba, kao i da je povodom tog slučaja pokrenuo internu istragu.

Njukasl je u prva četiri kola Premijer lige osvojio samo dva boda, pa je šef stručnog štaba Alan Pardju pod velikim pritiskom zbog loših rezultata.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter