1
Evropske lige

FOTO:STARSPORT

ALBANAC ODGOVORIO MILIVOJEVIĆU: Znali smo da umeš da trčiš!

Objavljeno: 19.09.14 u 22:00

Bivši fudbaler Crvene zvezde Luka Milivojević impresionirao je fudbalsku Evropu podatkom da je na meču njegovog Olimpijakosa protiv Atletiko Madrida u Ligi šampiona pretrčao neverovatnih 16,8 kilometara. Kasnije je srpski internacionalac na pozajmici iz Anderlehta u Pireju „zahvalio“ treneru belgijskog šampiona Besniku Hasiju što ga je „oterao“. Ipak, albanski stručnjak je brzo odgovorio Milivojeviću.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

– Kada moraju da napuste klub, fudbaleri uvek imaju nešto da poruče. Ovo je bila Milivojevićeva poruka… Mislim da svi znamo da mu je bila pružena šansa i znamo da je situacija bila jasna. Na toj poziciji imamo Klještana, Tilemansa i Defura. Klještan je mogao da ode, ali nije. Tilemans je jedan od natalentovanijih fudbalera Evrope, a prema mojoj skromnoj proceni mislim da je Stiven Defur i dalje bolji igrač od Milivojevića. Ipak, srećan sam zbog njegov debija. Ako su brojke o pretrčanim kilometrima tačne, onda je to impresivno. Uostalom, mi u Anderlehtu smo znali da Milivojević ume da trči. To nije sporno – istakao je Hasi i dodao:

– Ukoliko Olimpijakos ne želi da ga otkupi, naravno da postoji opcija da se vrati sa pozajmice u Anderleht.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter