0
Košarka

‘SLUČAJA SAKO’ VIŠE NEĆE BITI: Delon je prvi čovek KLS

Objavljeno: 18.09.14 u 18:50

Predsedništvo UK KLS i direktor KLS Dragan Gogić sporazumno su rakinuli saradnju. Novi prvi čovek srpske lige, jednoglasno izabran, je Leon Deleon.

kls

Košarkaška liga Srbije dobila je novog direktora. Umesto Dragana Gogića, sa kojim je sporazumno prekinuta saradnja, Predsedništvo UK KLS jednoglasno je izabralo Leona Deleona na mesto prvog čoveka srpske lige. Mandat dosadašnjeg direktora KLS ostaće upamćen kao jedan od najrigoroznijih.

Podsetimo, prošle sezone na domaćim parketima najviše pažnje izazvao je “slučaj sako”, pošto je svaki trener koji je tokom utakmice skidao taj odevni predmet bio novčano sankcionisan, a najgore je prošao strateg Partizana Duško Vujošević, koji je zbog ovog prekršaja u kasu KLS trebalo da uplati više od 200.000 dinara.

Novi direktor KLS izabran je na predlog KK Metalac Farmakom. Stariji poznavaoci košarkaških prilika sigurno znaju o kome se radi, pošto je Deleon u doba SFRJ bio član komisije za takmičenja.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter