0
Ostali sportovi

SJAJNE VESTI: Zvezda, ipak, u Superligi!

Objavljeno: 18.09.14 u 17:29

Rukometaši Crvene zvezde i Železničara ipak će igrati u Superligi, jer su klubovi postigli sa RSS sporazum o reprogramu dugovanja. Crveno-beli će prema ovom dogovoru dug igračima isplaćivati od oktobra u deset rada.

Crvena-Zvezda-Logo-RK

– Sve dileme su rešene. Stigla su pismene saglasnosti Dokića i Šljivančanina za Zvezdu, odnosno Vučićevića za Železničar. Odobreno im je da se takmiče. Da budem precizniji, dobiće dozvolu za takmičenje –  saopštio je predsednik UO Zajednice muške Superlige Dragan Jaćović za „Sport“.

Ovim raspletom je prezadovljan i trener Zvezde Nenad Peruničić.

– Dobro je, ma sjajno je. Preostaje da krenemo sa takmičenjem u subotu, u 17.30. Bilo je neugodno, valjda je sada sve prošlo. Igrači su mladi, nisu mnogo zapitkivali, već trenirali, ali bilo je nervoze šta će da se dogodi na kraju. Sada smo potpuno okrenuti meču sa Požerevcem. Važno je da budemo klub u pravom smislu, da vraćamo dugove, svedemo ih na minimum. Hvala Bogu da RK Crvena zvezda sada ima i glavu i rep, iako je dugo trebalo da se to dogodi –  rekao je Peruničić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter