0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

ODUŠEVLJENI NIKOLIĆ: Ovako se bori za dres kluba

Objavljeno: 18.09.14 u 22:00

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić bio je veoma zadovoljan posle utakmice sa Totenhemom, istakavši da su njegovi izabranici pokazali kako se bori za klupski dres.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Crno-beli su protiv poznatog engleskog kluba odigrali u Humskoj nerešeno 0:0, u utakmici prvog kola C grupe Lige Evrope.

„Dobra utakmica, spektakl. Igrali smo jako dobro, sa izuzetkom par minuta, brzo smo ušli u ritam onako kako smo hteli. Momci su igrali sa ogromnom energijom, ovo je bio model kako se bori za dres kluba“, izjavio je Nikolić posle meča, a prenosi agencija Tanjug.

On je dodao da je Partizan za prikazanu igru nagrađen bodom.

„Žao mi je što nije sa sva tri, čini mi se da smo imali više šansi. Takođe mi je žao što nismo nagrađeni za trud i zbog publike koja je disala istim plućima sa igračima. Potrudićemo se da još dva puta kod kuće i tri na strani napravimo nešto slično“, istakao je trener crno-belih, podsetivši kako je naveo da Partizan „hoće da se takmiči“.

„Bilo je mnogo toga dobrog, prikazali su mnogo toga ozbiljnog protiv jakog rivala, iako smo bili povređeni i izranjavani. Idemo dalje, Kragujevac je u nedelju, vraćamo se u našu ligu, moramo da dobijemo tu utakmicu“, poručio je Nikolić.

On je čestitao i Totenhemu, ocenivši da je viđena „prava viteška borba na obe strane“.

Odgorarajući na pitanje novinara zašto je Branko Ilić igrao zadnjeg veznog, a Ćirković štopera, Nikolić je naveo da je to posledica odsustva povređenih igrača.

„Morali smo da pokušamo sa raznim varijantama, Škuletić je nedostajao u napadu. Što se tiče Ćirkovića, verujem u njega, demonstrirao i kvalitet. Branko Ilić je univrzalan defanzivac, pametan igrač, pokazao je to. U drugom poluvremenu nametnuli smo svoj ritam“, zaključio je Nikolić.

Partizan u 2. kolu C grupe Lige Evrope gostuje 2. oktobra grčkom predstavniku Asterasu.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter