0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TOTENHEM UPOZORIO NAVIJAČE: Ne ističite zastave, dresove i parole dok ne uđete na stadion

Objavljeno: 17.09.14 u 12:10

Fudbaleri Totenhema u četvrtak od 19 časova u Beogradu igraju protiv Partizana u prvom kolu grupne faze Lige Evrope. Po nekim najavama 1.500 navijača „pevaca“ krenuće put srpske prestonice, a na zvaničnom sajtu kluba okačen je tekst u kome se fanovi londonskog tima upoznaju sa Beogradom i skreće im se pažnja šta da rade kada slete na aerodrom „Nikola Tesla“.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Prvo što piše u tekstu jeste da je Beograd lep grad pun kafića, pabova i prodavnica. Ističe se kao glavna ulica „Kneza Mihailaova“, koju navijači obavezno moraju obići. Takođe, navodi se da srpska prestonica ima dosta znamenitosti i da je turistički lepa destinacija.

Naravno, posle pohvala došao je i na red deo teksta koji upozorava navijače Totenhema na šta treba da obrate pažnju. Tako je istaknuto da navijači ne bi trebalo da kroz grad šetaju u majicama sa obeležijima kluba, kao i da zastave i parole istaknu tek kada uđu na stadion. Piše i da će srpska policija biti zadužena za njihovu bezbednost.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter