0
Ostali sportovi

POSTAJE PISAC: Pistorijus će pisati knjigu o ubistvu supruge

Objavljeno: 17.09.14 u 11:47

Kontrovezni atletičar, Oskar Pistorijus, kome se trenutno sudi za ubistvo supruge Rive Stinkemp, napisaće roman o tome kako je iz pištolja izrešetao svoju ženu

pistorijus

Podsetimo, Pistorijusu se trenutno sudi za ubistvo iz nehata, budući da je ustanovljeno da je ovaj atletičar, kada je pucao u pravcu svog toaleta u kome se nalazila Riva, verovao da se unutra nalazi provalnik.

– Da, napisaće knjigu. Pričali smo o tome. Pričali smo o idejama i koncenptima. Ne bih da ulazim sada u detalje. Kada se sve oko suđenja završi, nas dvojica ćemo sesti i odlučiti šta ćemo da uradimo. Prvo moramo da sačekamo taj 13. oktobar pre nego što o bilo čemu drugom (osim izricanja presude) razgovaramo. Posle toga ćemo svetu obelodaniti šta ćemo da uradimo“, rekao je njegov menadžer Van Zil.

Izricanje presude Oskaru Pistorijusu najavljeno je za 13. oktobar, i tada će saznati koliku je kaznu dobio. Njemu se najpre sudilo za ubistvo s predumišljajem, ali je tih optužbi oslobođen.

U Južnoafričkoj Republici uvereni su da Pistorijus ne planira samo da iznese svoje viđenje čitave drame, već da dobro zaradi od prodaje knjige, budući da je nedavno ostao bez sponzorskog ugovora sa kompanijom „Najk.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter