0
Domaći fudbal

FOTO: www.sr.partizan.rs

NIKOLIĆ PRED TOTENHEM: Ne želimo da budemo samo puki učesnici Lige Evrope!

Objavljeno: 17.09.14 u 14:50

Fudbalere Partizana u četvrtak od 19 časova čeka prvi meč u grupnoj fazi Lige Evrope protiv Totenhema, a trener crno-belih Marko Nikolić obećava veliku borbu protiv slavnog engleskog tima.

FOTO: www.sr.partizan.rs
FOTO: www.sr.partizan.rs

– Očekuje nas start takmičenja u Ligi Evrope, koji se nadovezuje na jednu dobru seriju rezultata u domaćem prvenstvu i Evropi. Vratili smo takmičarski ritam pobedom nad Čukaričkim u subotu, zadržali smo efikasnost i zabeležili važna tri boda pred možda i najjačeg protivnika do sada. Totebhem je veoma atraktivan protivnik sa kojim želimo da se nadmećemo. Mi smo delimično ispunili cilj ulaskom u Ligu Evrope, ali sad ne želimo da budemo samo puki učesnici tog takmičenja. Verujem u tim, verujem da će mladi igrači potpomognuti iskusnijim dati sve od sebe da se dokažu na međunarodnoj sceni i da će se hrabro supotstaviti jakom rivalu. Ništa nećemo da obećavamo, sem da ćemo na svakom meču u Ligi Evrope ići na pobedu. To je normalno, to je sportski – istakao je na konferenciji za medije pred susret sa Totenhemom trener Partizana Marko Nikolić.

Strateg crno-belih nije želeo da troši puno reči o ekipi Totenhema.

– Ne bih stvarno želeo da pričam o Totenhemu, jer se o njima sve zna. Više se bavim mojom ekipom i time kako ćemo igrati protiv Engleza. Verujem da igrači Partizana mogu da se takmiče i na ovom nivou i da će to dokazati sutra. Znači, ne zanima me Totenhem, već samo igra Partizana – jasan je bio Nikolić.

Šef sturčnog štaba se nije složio sa konstatacijom da Partizan nema šta da izgubi protiv Totenhema.

– Ne slažem se sa tim. Kako nema šta da izgubi? Ima, tri boda.

Marko Nikolić je istakao da će njegov tim sigurno poremetiti izostanak napadača Petra Škuletića, koji je suspendovan na dva meča zbog crvenog kartona u Bakuu.

– Sigurno da će nas neigranje Petra poremetiti. On je naš najbolji strelac, osim toga veoma nam je važan u prekidima, daje određenu stabilnost. Takođe, nalazi se i u dobroj formi, ali koga nema bez njega se mora. Partizan ima fudbalere koji mogu da ga zamene, pre svega Nikola Ninković i Ismael Fofana. Do kraja dana ću doneti odluku kojih će 11 igrača istrčati na teren – zaključio je Nikolić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter