0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

LIGA ŠAMPIONA: Otkriveno zbog čega Mažić nije sudio Čelsiju

Objavljeno: 17.09.14 u 10:42

Najbolji srpski sudija Milorad Mažić najpre je određen kao glavni delilac pravde na meču prvog kola Lige šampiona između Čelsija i Šalkea, ali je potom odlučeno da Hrvat Ivan Bebek sudi na ovom duelu.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Mnogima se učinilo da je došlo do neke vrste zavede, te da je Mažić ničim izazvano kažnjen, međutim, iza svega krije se – administrativna greška.

Naime, zaista je bilo predviđeno da Mažić sudi na derbi meču Lige šampiona, ali su se potom dogodile nepredviđene okolnosti. Naime, Engleska spada u red onih zemalja koji, iako je Srbija ušla u „šengenski protokol“ nisu ukinule vize za naše građane.

Upravo zbog toga pasoši Mažića i njegovih pomoćnika Milovana Ristića i Dalibora Đurića, bili su poslati za Varšavu pošto se u Poljskoj overavaju vize. Ipak, na putu ka ovoj zemlji, pasoši su se nekako zagubili, pa je UEFA odlučila da hrvatskom arbitru poveri suđenje navedenog meča.P

Pasoši Mažićevog tima saradnika, ali i njegov, su srećom ipak locirani. U utorak su bili u Nemačkoj, a u Srbiju bi trebali da dođu u sredu.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter