0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

LIGA ŠAMPIONA: Milivojević kao maratonac, bivši Zvezdaš impresionirao Grke

Objavljeno: 17.09.14 u 00:12

Bivši fudbaler Crvene zvezde Luka Milivojević oduševio je grčke medije svojom partijom u večerašnjem duelu Lige šampiona u kojem je atinski Olimpijakos savladao madridski Atletiko sa 3:2.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Iako nije bio strelac ili asistent kod pogodaka crveno-belih Milivojević je bio neprikosnoven na sredini terena sa svih 10 precizno dodatnih lopti odnosno nijedan njegov pas nije završio u nogama Jorgandžija, a ako tome dodamo podatak da je pretrčao neverovatnih 16,8 kilometara u ovom duelu onda je jasno zbog čegga su Grci impresionirani.

Podsećamo da je Milivojević u Olimpijakos stigao na pozajmicu iz belgijskog Anderlehta i to sa reputacijom najgoreg transfera u istoriji kluba pošto je briselski klub za njega platio tri miliona evra, a za uzvrat nije dobio gotovo ništa. Očigledno da im dosta toga i u okruženju o čemu najbolje svedoči njegova večerašnja partija.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter