0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

LIGA EVROPE: Vulićević: Obećavam navijačima da ćemo ići na pobedu

Objavljeno: 17.09.14 u 10:23

Desni bek Partizana, Miroslav Vulićević obećao je navijačima crno-belih da će njegov klub u četvrtak u meču sa Totenhemom jurišati na osvajanje sva tri boda u prvom meču Lige Evrope.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

– Obećavam navijačima da ćemo i protiv Engleza ići na pobedu! U odličnom smo ritmu, u Evropi ne znamo za poraz, na domaćoj sceni znamo samo za trijumfe. Taman posla da pretimo Totenhemu, renomiran protivnik, za poštovanje, ali zašto da ne, fudbal je nepredvidiv – navodi Miroslav Vulićević, prenosi Sportski žurnal.

Ipak, ovaj momak ne krije da bi se on zadovoljio i nerešenim rezultatom za koji kaže da je „dobar rezultat“:

– Da se ne lažemo – nerešen rezultat je dobar rezultat! Naravno, ne idemo na remi, ali kad bi nam ga neko ponudio… I bod protiv Engleza bio bi uspeh za srpski fudbal, čiji smo, ne zaboravite, jedini preostali predstavnik na međunarodnoj sceni – smatra Vulićević.

Tokom ove sezone Partizan je u Humskoj odigrao nekoliko mečeva u kojima su viđeni preokreti:

– Izgleda da su se naši navijači pretplatili na uzbuđenja, mečeve prepune preokreta. Ako treba da bude kao protiv Čukaričkog, naravno, sa epilogom u našu korist- Potpisujem – dodaje bek Partizana.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter