1
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

LIGA EVROPE: Nikolić napada Totenhem samo sa Lazovićem u špicu

Objavljeno: 17.09.14 u 09:58

Nakon što je zaradio crveni karton u duelu sa Nefčijem, napadač Partizana Petar Škuletić suspendovan je od čelnika UEFA na dva susreta.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Trener crno-belih, Marko Nikolić, zbog suspenzije korpulentnog napadača, najverovatnije će u četvrtak na teren u Humskoj ulici izaći samo sa jednim napadačem među startnih 11.

Pored Lazovića Nikolić, od napadača, u timu ima još jedino Ismaela Fofanu, a sasvim je izvesno da će jednog morati da zadrži na klupi za rezervne igrače, za slučaj nepredviđenih okolnosti. Kako je Fofana fudbaler koji znatno ređe dobija priliku od Lazovića, po svoj prilici je da će ovaj centarfor ostati na klupi.

Kako piše B92, Nikolić će, najverovatnije, rupu u timu koja je nastala izostankom standarnog Škuletića, popuniti dodavanjem još jednog veznog igrača u startnih 11. I najverovatnije je da će to biti mladi Danilo Pantić.

Na poziciji zadnjih veznih igrača najverovatnije će se naći Nikola Drinčić i Saša Marković kako bi vodili bitku sa Kristijanom Eriksenom. Mesto u startnoj postavi mogao bi da dobije i iskusni kapten Saša Ilić, budući da je jedan od retkih sa velikim mečevima u nogama u ovoj ekipi Partizana, dok bi se na desnom krilu našao Petar Grbić.

Crno-beli bi u odbrani trebalo da budu jači za povratak levog beka Vladimira Volkova, a pitanje je samo da li će štoperski tandem činiti Branko Ilić i Vojislav Stanković, koji ima problema sa povredom.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter