2
Evrokupovi

UEFA POMAŽE ENGLEZIMA: Izraelski arbitar sudi Partizanu i ‘jevrejskom klubu’

Objavljeno: 16.09.14 u 11:40

Izraelski sudija Alon Jefet biće glavni delioc pravde na meču Partizana i Totenhema u prvom kolu fudbalske Lige Evrope, objavila je UEFA.

Partizan

Interesantno, Totenhem je poznat u engleskoj kao „jevrejski klub“, tim koji je blizak ovoj zajednici, a navijači ovog tima, čak, sami sebe nazivaju i „Jevrejskom armijom“.

Pomoćnici na meču prvog kola Lige Evropa, takođe, biće iz IzraelaAmihaj Mozes i Mahmud Mahagna. Glavni sudija ima 42 godine, a pod oznakom FIFA je od 2001. godine i konstatan je delilac pravde na mečevima kvalifikacija za Svetska, Evropska prvenstva i kontinentalna klupska takmičenja.

Meč prvog kola C grupe Lige Evrope između Partizana i Totenhema na programu je u četvrtak od 19 sati na stadionu u Humskoj ulici.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

2 Komentara

  1. Koji ste vi pacenici koji vama prolazi kroz glavu,kakve veze ima koje vere je sudija,ako ih dobijemo super ako ne jbg engleska je to liga,verovatno najaca,nemojmo izgovore unapred spremat

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter