0
Košarka

FOTO: STARSPORT

NAGRADA ZA ODLIČNE PARTIJE: Raduljica sve bliže Realu

Objavljeno: 16.09.14 u 21:13

Srpski košarkaški reprezentativac Miroslav Raduljica navodno ima bogatu ponudu od jednog kineskog kluba, ali je sve verovatnije da će karijeru nastaviti u madridskom Realu.

FOTO: STARSSPORT
FOTO: STARSSPORT

Naime, Kraljevski klub je birao između Raduljice i meksičkog centra Gustava Ajona, ali otkriveno je da sada već bivši igrač Atlanta Hoksa ukoliko želi da se vrati u Evropu to mora da bude Barselona koja je svojevremeno za njega platila 60.000 evra Fuenlabradi i sada ga ceni pet puta više pa se veruje da Real nema nameru da toliko plati svom najvećem rivalu.

To širom otvara vrata Raduljici koji je svojim partijama na Mundobasketu oduševio sve poklonike košarke pa nije nikakvo iznenađenje što se za njega interesuju veliki evropski klubovi. Verujemo da ni Los ANđeles Klipersi sada nije više najjasnije zbog čega su otpustili srpskog reprezentativca koji je u okviru trejda stigao iz Milvokija u klub iz Kalifornije.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter