0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

LIGA EVROPE: Lukač: Ne igraju pare, igra srce

Objavljeno: 16.09.14 u 09:54

Golman Partizana Milan Lukač pred start crno-belih u Ligi Evrope izjavio je da će njegov tim učiniti sve što može kako bi ostvario povoljan rezultat na startu ovog takmičenja.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Crno-beli će svoju evropsku odsiju započeti utakmicom sa engleskim Totenhemom.

– Nemamo pravo da pretimo Englezima, ali nam neće nedostajati motiva da stanemo ispred njih i pokažemo da se fudbal ne igra samo na zapadu, i da novac ponekad ne znači mnogo. Najmanje što možemo je da se borimo svih 90 minuta – kazao je Lukač, prensoi „Sport“.

Engleski „pevci“ su kvalitetno počeli sezonu pobedama nad Vest Hemom, AEL-om, Kvins Park Rendžersom, ali su onda doživeli blamažu u susretu sa Liverpulom izgubivši sa 3:0. Nakon toga su podelili plen sa Sanderlendom:

– Nisam ih mnogo gledao ove sezone, više prošle kada nisu baš blistali u Ligi Evrope. Rekao bih da su igrali koliko im je trebalo. Ali bilo mi je jasno da na svakoj poziciji imaju dva ili čak tri kvalitetna fudbalera i da ko god izađe na teren moraćemo da uložimo veliki napor ako želimo dobar rezultat – iskren je Lukač.

Kad je reč o načinu na koji crno-beli treba da igraju sa velikim favoritom, Lukač predlaže:

– Moramo da igramo opušteno i smireno. Drži me neki optimizam već danima da bismo mogli da odigramo dobar meč. Obično me osećaj ne vara. Uspehom smatram sve osim poraza. Bio bi to veliki podvih protiv velikog kluba – podvukao je Lukač.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter