17
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

DA LI SE SPREMA NOVA BOMBA: Jović pojačava Zvezdu? (ANKETA)

Objavljeno: 16.09.14 u 12:40

Po nezvaničnim informacijama plejmeker reprezentacije Srbije Stefan Jović mogao bi da postane novi član Crvene zvezde.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Transfer pijaca u fudbalu je završena, ali je u košarci u punom jeku. Klubovi su čekali da se okonča Svetsko prvenstvo i dovedu poslednja pojačanja pred start nove sezone. Po nezvaničnim informacijama sjajni mladi bek Radničkog iz Kragujevca Stefan Jović mogao bi da pređe u Crvenu zvezdu. U korist toj priči ide to da je tim iz „srca Šumadije“ u očajnom finansijskom položaju i da ove sezone neće igrati u ABA ligi, što samim tim povlači i da će reprezentativci Stefan Jović i Stefan Birčević napustiti halu Jezero.

Crvenoj zvezdi je potreban još jedan igrač na poziiji „jedinice“ koji bi igrao u tandemu sa Amerikancem Markusom Vilijamsom. Takođe, Jović bi igranjem u Evroligi mogao dodatno da napreduje i stekne potrebno iskustvo. Da li će mladi Nišlija krenuti putem Nikole Kalinića biće uskoro poznato.

Da li je moguće da Toti nadoknadi 30 golova zaostatka i ispiše istoriju Italijanske lige za sva vremena? 

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

17 Komentara

  1. Kako su ljudi smesni I daju za pravo da komentarisu a ne znaju osnove kosarke…Jovic je idealan plej za klub u kome ima sistem I u kome se sve zna…jel ima odlicno telo, visok 198cm za pleja retko a jos izuzetno brz, sa odlicnim odrazom I skokom koji je funkcionalan u smislu da stalno ima skok u napadu ili odbrani, izvanredan osecaj za asistenciju, I siguran I racinalan sut..toliko

    0
    0
    Odgovori
  2. zvezda pored vilijamsa ima mladog pleja koji je veći potencijal od jovića-rebić je novi sale đorđević,a u mogu da pomogu i dangubić i đenka-nama treba dobar centar, bobi nije za euroligu jer ga izvuku van reketa i lagano pretrčavaju-naravno treba nam i trener koji će imati organizovan napad

    0
    0
    Odgovori
  3. Kakav potencijal..igrac koji je pokazao da u njegovom slucaju prelazak iz nivoa Aba lige I igranje sa Amerinkacima nema razlike…mogu da ga zamislim u Zvezdi kako cepa pred punom Arenom….

    0
    0
    Odgovori
  4. Jovic je pravi pogodak za zvezdu, moze naci i veci u klub od Zvezde, ali za sada Zvezda je najbolji izbor za njegov razvitak i napredak

    0
    0
    Odgovori
  5. Znam da me mnogi nece podrzati ali ja ne mislim da on ima kvalitet da igra u Evroligi, kod Saleta je igrao veoma malo, i to je odradio korektno ali mislim da je pre svega to bilo zbog borbenost ii njegove uloge u timu gdje je samo ako da sve od sebe znao da ce igrati. Mislim da mozemo boljeg naci.

    0
    0
    Odgovori
    • Kod Saleta je igrao u proseku 15 min,što je skroz ok,a i takođe,u Zvezdi bi igrao kao zamena za wiliamsa,za šta ima dovoljno kvaliteta,čak i da se bori za prvu petorku…

      0
      0
      Odgovori
  6. U Kragujevcu mu je oduzeta kapitenska traka zato što je na društvenim mrežama podržao Zvezdu u derbiju, tako da: dobrodošao u Zvezdu, Delijo!

    0
    0
    Odgovori
  7. Koliko su ovi Grobari debilini,kaze „i ako dodje u Srpski klub bice to Partizan“,za tvoju informaciju debilu Jovic je veliki Delija i bas zbog toga nisu dozvolili da bude kapiten u Radnickom,odnosno smjenili su ga.Dodji Stefane kralju!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter