18
Košarka

SRBIJA DOMINIRA: Teo MVP, cela petorka srpska

Objavljeno: 14.09.14 u 00:18

Na sajtu FIBA prethodnih dana navijači su mogli da glasaju za po njihovom mišljenju najboljeg igrača Svetskog kupa, kao i najbolju petorku.

teo-mvp

Zanimljivo je da su očigledno naši navijači bili najaktivniji pošto su svih šest mesta popunili igrači reprezentacije Srbije. Sa 19192 glasa Miloš Teodosić je najbolje plasiran kada je u pitanju MVP titula, a pored njega u najboljoj petorci su još četiri igrača tima Saše Đorđevića.

Sa 40679 glasova Teodosić je u tom segmentu još više izdominirao, a pored njega tu su još – na poziciji dvojek Bogdan Bogdanović (19.161), krilo Nemanja Bjelica (12.751), a centarski tandem čine Nenad Krstić (11.895) i Miroslav Raduljica (17.821).

petorka-mundobasket

Međutim, bez obzira što je u ponoć glasanje završeno i ovo je konačan poredak to ne znači da će naši igrači da pokupe sve nagrade pošto je mišljenje publike samo deo u konačnom zbiru u kojem će se najviše računati mišljenje stručnog žirija.

Ono u šta nema sumnje je da će se u najboljoj petorci naći Miliš Teodosić pošto je to zaslužio svojim partijama u Španiji, a možda se pored njega nađe još neko mesto za naše igrače, Bogdanovića, Bjelicu, Raduljicu…

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

18 Komentara

  1. vi svi forsirate bogdana, on jeste stvarno ekstra igrac ali po mom misljenju bjelica je kljucni igrac u nasoj reprezentaciji, imao je tokom prvenstva 2-3 dabl dabla, i svaku utakmicu je odigrao odlicno, pored teodosica bjelica je najbolji..

    0
    0
    Odgovori
  2. Видим да сви састављају тим према симпатијама а не према учинку на светском првенству. Ови НБА – слинавци су одма појурили да уздигну Батума јер је засијао само једну ипо четвртину. Ако би све посматрали из угла фантазије, сваки тај НБА-овац постиже по 30 поена на утакмици, што би значило (12 пута 30 = 360) ,дакле 360 поена на утакмици, што није могуће. Кошарка је колективни спорт, а не игра појединаца. Нико да помене Николу Калинића који је био један од кориснијихиграча на СП, био шраф у кључним тренуцима. Гледајте и учите, не правите се паметни! Лигашка игра, игра разних турнира се веома разликује од СП јер овде играју национални тимови.

    0
    0
    Odgovori
  3. Sta seres ti sta me bole kara za batuma neka francuzi glasaju za sovje cigane mi glasamo za svoje . A i ako je tako dobar sto ne igra finale

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter