0
Košarka

KONAČNO POBEDA: Partizan deklasirao Bosnu

Objavljeno: 14.09.14 u 19:53

Košarkaši Partizana osvojili su treće mesto na jubilarnom 10. Memorijalu Mirza Delibašić pošto je danas savladao domaću sarajevsku Bosnu sa ubedljivih 91:59 (23:12, 19:18, 27:9, 22:18).

gagic

Crno-beli su dominirali celim tokom meča i pitanje pobednika se nije postavljalo ni u jednom momentu. U prvom poluvremenu prednost srpskog šampiona kretala se do 10 poena, da bi u trećoj deonici Partizan dodao gas i praktično rešio pitanje pobednika.

Najefikasniji u redovima ekipe Duška Vujoševića bio je Gagić sa 21 poenom, a dvocifreni učinak imali su još Marinković sa 17 odnosno Milutinov sa 14 poena. Na drugoj strani najbolji je bio Tuljković sa 11 poena.

Bila je ovo šesta utakmica Partizana u pripremnom periodu i druga pobeda, prva posle četiri vezana poraza. Crno-beli sada putuju u Francusku gde će već od sutra učestvovati na turniru koji organizuje Asvel, a učestvuju još Barselona i Strazbur.

Za trofej na turniru u Sarajevu boriće se Cibona i Tur Telekom koji su u subotu trijumofvali u polufinalnim duelima.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter