1
Košarka

REĐAJU SE PORAZI: I Cibona bolja od Partizana

Objavljeno: 13.09.14 u 23:42

Košarkaši Partizana doživeli su novi poraz u pripremnom periodu za novu sezonu pošto su u drugom polufinalnom meču turnira u Sarajevu „Memorijal Mirze Delibašić“ izgubili od Cibone sa 73:71.

kkpartizan-logo

Bio je to četvrti vezani poraz Partizana nakon što je na startu savladan makedonski Kožuv usledili su neuspesi u duelima sa Jenisejem, Mega Vizurom Asesoftom i sada protiv aktuelnog prvaka Jadranske lige – Cibone.

Najefikasniji u redovima srpskog šampiona bili su Marinković sa 17 i Gagić sa 15 poena.

Crno-beli će u nedelju u meču za treće mesto igrati protiv domaćina, sarajevske Bosne, koja je nešto ranije poražena od Turk Telekoma.

Nakon Sarajeva Partizan se seli u Francusku gde će igrati na turniru u organizaciji Tonija Parkera na kojem će još nastupiti Asvel, Barselona i Strazbur.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

  1. Samo da je dr. Dule živ i zdrav i da se vrate svi reprezentativci iz mladjih selekcija i da se uključi Gagi kapiten… a ako još Saša pristane na godinu kod nas verujte kladim se da osvajamo 4 trofeja ove godine….u opkladu..tvrdim vam..ko mi ne veruje nek mi kaže adresu FB-a da se kladimo!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter