0
Evropske lige

FOTO: Twitter/Screenshot

PL: Spektakl na Emiratima, golčina Sančeza, Kolarov asistent (VIDEO)

Objavljeno: 13.09.14 u 15:35

Fudbaleri Arsenala i Mančester sitija remizirali su rezultatom 2:2 (0:1) u prvom meču četvrtog kola Premijer lige.

Premijer liga

Siti je poveo golom Serhija Aguera u 28. minutu, ali su u drugom poluvremenu preokrenuli Vilšir u 63. i Aleksis Sančez u 74. minutu. Konačan rezultat postavio je Demikelis u 83. minutu na asistenciju Kolarova.

Arsenal je bolje otvorio utakmicu, a prvu veliku šansu propustio je Velbek kada je izašao sam na Harta, ali je pogodio samo stativu. To je nekoliko minuta kasnije kaznio Aguero, koji je pobegao svojim čuvarima i na asistenciju Navasa prosledio loptu u prvi ugao.

Ipak, u drugom poluvremenu, Arsenal je zaigrao mnogo bolje, a inicijativa im se isplatila u 63. minutu kada je Vilšir odigrao dupli pas sa Remzijem i bocnuo loptu preko Harta.

Posle desetak minuta, Sančez je prelepim volej udarcem zakucao loptu pod prečku nemoćnog Harta za 2:1.

Siti se nije predavao, gosti su krenuli na sve ili ništa i pet minuta pre kraja došli do boda. Kolarov je izveo korner sa leve strane, a Demikelis glavom pogodio gornji desni ugao za 2:2.

Mogao je i Siti do preokreta, u 88. minutu Kolarov je iz teške situacije pogodio stativu, pa je rezultat ostao nepromenjen.

Do kraja utakmice, ističemo još povredu Debušija, koji je na nosilima iznesen sa terena pošto je sam nezgodno doskočio i povredio članak.

Posle četiri utakmice, Siti ima sedam, a Arsenal šest bodova.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter