1
Košarka

STIŽE NOVI CENTAR: Pritajeni Partizanovac u pregovorima sa Zvezdom?

Objavljeno: 13.09.14 u 12:09

Kako saznaju pojedini beogradski mediji Košarkaški klub Crvena zvezda u pregovorima je sa crnogorskim reprezentativnim centrom Vladimirom Dragičevićem, koji je u nekoliko navrata dovođen u vezu sa Partizanom, ali njegov dolazak u Humsku nikada nije finalizovan.

vladimir-dragicevic-zelena-gora

Stameni Cetinjanin je iz matičnog Lovćena 2007. godine prešao u podgoričku Budućnost odakle je posle četiri sezone otišao u Kahu Laboral, a potom u Spartak iz Sankt Peterburga, dok je prethodnu godinu je proveo u redovima poljske Zelene Gore.

Na naše pitanje da li je istina da su pregovori u toku portparol kluba sa Malog Kalemegdana Jovo Karanović je odgovorio:

– Ne, nije istina, prvi put čujem za to.

Nikola Dragović već duže vreme trenira sa ekipom, ima li pomaka po pitanju ugovora?

– Za sada se ni tu ništa ne dešava. On je bio bez kluba i zamolio je da trenira sa nama i to je sve, rekao je Karanović za HotSport.

Prema našim saznanjima prva opcija za poziciju četiri je i dalje Ivan Radenović, ali uz znatno smanjenje ugovora u odnosu na onaj koji je imao prethodne sezone. Ukoliko krilni centar crveno-belih uskoro ne dobije bolju ponudu verovatno će i sledeće sezone nositi dres vicešampiona Srbije.

Poznato je da crveno-beli odlično kriju kada pregovaraju sa nekim košarkašem i da retko kada procuri u javnost ko bi mogao da obuče dres srpskog vicešampiona pre nego što to i zvanično bude objavljeno te zbog toga informaciju o Dragičeviću bi trebalo uzeti sa velikom dozom rezerve.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter