0
Odbojka

Kolaković: Nismo ostvarili cilj i razočarani smo zbog toga

Objavljeno: 13.09.14 u 22:05

Selektor muške odbojkaške reprezentacije Srbije Igor Kolaković rekao je da je razočaran, jer se nacionalni tim porazom od Francuske (3:1) oprostio od borbe za medalju na Svetskom prvenstvu u Poljskoj.

igor-kolakovic

– Puno smo očekivali od ovog meča i šampionata. Nismo uspeli da ostvarimo cilj i zbog toga smo razočarani, svima nam je teško. Momci su želeli najbolje, ali desilo se to što se desilo, rekao je Kolaković, prenosi agencija Tanjug.

Srpskim odbojkašima u meču sa Francuzima pobeda je bila imperativ, kao i u duelu poslednjeg kola protiv Irana.

– Dobro smo ušli u meč, odigrali na nivou i drugi set, ali je odlučila izgubljena prednost u trećem setu. Nismo imali strpljenje, izgubili smo taj period i energiju i jednostavno kao da smo čekali šta će protivnik da uradi, dodao je Kolaković.

On je najavio promene u timu za sutrašnji meč protiv Irana, koji neće imati rezultatski značaj.

– Moramo da idemo na pobedu u tom meču, jer Iran je veliki protivnik, a ovo je Svetsko prvenstvo. Nije svejedno biti sedmi ili deveti zbog bodova koji se skupljaju za učešće na narednim takmičenjima i Olimpijskim igrama. Biće promena u timu, zato što će određeni igrači biti nevoljni da ispune zadatak, ali sigurno ima onih koji kipte od želje da odigraju taj meč, zaključio je Kolaković.

Utakmica Srbija – Iran igra se sutra od 16.30 sati.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter