0
Košarka

Đorđević: Čuda se dešavaju, samo treba da izađeš i igraš svoju igru

Objavljeno: 13.09.14 u 14:17

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević rekao je da će njegova ekipa u finalu Svetskog prvenstva protiv selekcije SAD pokušati da odigra borbeno svih 40 minuta i istakao da su u košarci čuda uvek moguća.¸ 

Srbija-VS-Francuska-fiba-com

– Na košarkaškom terenu je sve moguće. Dešavala su se čuda u prošlosti, ne vidim razlog što se to ne bi i sada desilo. Na nama je da tražimo tu perfektnu utakmicu. Nama su misli usmerene samo na to da odigramo borbeno svih 40 minuta. Videćemo šta ćemo da izvučemo iz rukava, naravno ako nam dozvole. SAD su fenomenalna ekipa – rekao je Đorđević i dodao:

– Naš posao je da pripremimo utakmicu. Ne možemo da insistiramo da igrači ne uživaju. Svi mi uživamo i treba da bude tako. Teško je spremiti taktiku protiv Amera. Naravno treba ih uvesti u pet na pet. Jednostavno želimo da igramo našu igru. Poen za poen – naglasio je Đorđević. 

On je naglasio da ima apsolutno poverenje u svoju ekipu.

– Vrhunska evropska košarka se približila američkoj. Svi se takmičimo. Verujem u ove momke. Možemo da izađemo i igramo košarku… Najteže je pripremiti utakmicu. Ne braniš sistem, ne možemo da damo određene postulate, protiv Amerike braniš individualne akcije – zaključio je Đorđević, a prenosi Beta. 

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter