1
Košarka

FOTO: STARSPORT

ZASTUPNIK KLOBUČARA: I Vujošević je od CSKA tražio što mu pripada, Partizan je za sve kriv

Objavljeno: 12.09.14 u 13:55

Zastupnik Jake Klobučara u razgovoru za slovenačke medije okrivio je KK Partizan za to što je slučaj sa njegovim klijentom stigao do FIBA.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Slovenac je došao u Partizan 2010. godine, ali pošto se nije najbolje snašao, naredne godine je sporazumno raskinuo ugovor kada je tražio da mu se isplati samo 53.000 evra.

– Podsetimo da je tada Duško Vujošević raskinuo saradnju sa moskovskim CSKA i da je on tražio i dobio ono što mu je bilo zagarantovano ugovorom. Sada se Klobučaru spočitava da traži ono što mu ne pripada. Dvostruki moral – ističe se u članku slovenačkog Dnevnika, koji navodi da je Klobučar bio spreman za dogovor, ali da je Partizan ‘zatezao’ i sam sebe doveo u nezgodnu situaciju.

 Partizan je isplatio 15.000 evra, ali od tada ništa… Slali smo u Partizan razne mejlove, na koje se retko odgovaralo, uglavnom se pominjala teška finansijska situacija u klubu. Zbog nepoštovanja sporazumnog raskida ugovora, Klobučar je imao pravo na 200.000 evra plus 38.000 evra sa kamatom. Krajem novembra 2013. godine sam u ime Klobučara poslao pismo Partizanu u kojem sam napisao da igrač potražuje samo 120.000 evra umesto 240.000 evra. Nisam dobio odgovor. Jaka je potom odlučio da želi samo onih 38.000 evra sa kamatom koje mu je klub ostao dužan u trenutku kad je napustio Partizan. Tada je određen 27. decembar kao rok za plaćanje. Opet se ništa nije dogodilo – otkriva igračev zastupnik Blaž Bolcar i dodao da je Predrag Danilović jednom i sam pozvao Klobučara, ali da je ostalo samo na tome.

– Klobučar je 15. januara ove godine dobio poruku od Danilovića, koji ga je pitao da li mogu da se čuju telefonom da se dogovore o visini duga. Nakon što je dobio potvrdan odgovor, Danilović mu je potvrdio da će ga ubrzo zvati, ali to se nije dogodilo. Jaka je sledećeg dana poslao poruku Daniloviću da potražuje samo 38.000 evra i 9.000 evra na ime kamate. Ali, opet nije bilo odgovora – zaključio je Bolcar.

Prema pisanju Dnevnika, Klobučaru i njegovim predstavnicima nije preostalo ništa drugo nego da pred FIBA tuže Partizan i da izdejstvuju taozvani BAT, odnosno zabranu crno-belima da registruju nove igrače.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

  1. TOLIKA NEOZBILJNOST UPRAVE KK. PARTIZAN UKAZUJE NA SAMO JEDNO ZASIĆENOST POSLE TOLIJO GOD USPAVALI SU SE NEMOGU DA ODGOVORE NOVIM GLOBALNIM USLOVIMA A SUJETA I KOMPLEKS JE KOD SVIH ZA TOLIKO GOD. NISU USPELI DA KLUB BRENDIRAJU NEGO SU SE DRŽAKI ONE NARODNE DRŽ SE POTOKA E TAKO SU BOLJŠEVICI RAZMIŠLJALI I TAKO SU PROŠLI NISU USPELI DA PORED SVIH SLAVNIH IMENA IZVRŠE PRITISAK NA BERTOLOMEU ZA A LICENCU I BEOGRAD KOJI BI TO OBERUČKE PRIHVATIO ALI UPRAVA JE NEDORADLA MOMENTU I ONDA SE POJAVI KLUB KONZERVI I PREUZME SVE TAKO DA JE POKAZAO SVE SLABOSTI PARTIZANA NEZNAM SAMO ŠTA BI SE DESILO DA NAVIJAČI OKRENU ĆURAK KAO FK. KLUBU ŠTA BI BILO SA PARTIZANOM E TO SU SLABOSTI I NIKAD NIJE NIKO IZ KLUBA KRIV SVE NEKO DRUGI NEŠTO KAO FK CZ. NARCISI AKO NEMOGU DA SE RESETUJU VREME JE DA BUDU IZBORI I DA DODJU DRUGI LJUDI JER OVAKO VIŠE NE IDE

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter