0
Fudbal

PELE PORUČIO MESIJU: Osvojićeš „boginju“ na SP u Rusiji

Objavljeno: 12.09.14 u 19:30

Legendarni brazilski fudbaler Pele rekao je da Lionel Mesi ima veliku šansu da osvoji Svetsko prvenstvo u Rusiji i tako upotpuni uspešnu klupsku karijeru.

Mesi i Di Marija

Napadač Barselone je ovog leta bio blizu osvajanja Mundijala, ali je Nemačka u finalu pobedila Argentinu u Brazilu golom Marija Gecea u 113. minutu.

– Naravno da Mesi može da osvoji Svetsko prvenstvo do kraja karijere. On igra na najvišem mogućem nivou i u odličnom je fizičkom stanju. Ne sumnjam da će mu na narendom šampionatu u Rusiji biti cilj osvajanje pehara i to mu je nova velika prilika – rekao je Pele za brazilske medije.

Pele je istakao da Mesi nije bio na svom prepoznatljivom nivou u Brazilu, iako je proglašen za najboljeg igrača turnira.

– Mesi nije pokazao sve što zna, ali to ne mora da znači da je loše igrao. Argentina i Brazil imaju igrače koji mogu da osvoje SP, ali nisu ostvarili to na kraju. Mesi je neverovatan igrač i ne možete da sumnjate u njegove sposobnosti iako nije osvojio Mundijal – zaključio je Pele.

Mesi je u četiri navrata biran za najboljeg fudbalera sveta, sa Barselonom je osvojio 21 trofej, od čega tri Lige šampiona, dok je sa „gaučosima“ bio šampion na Olimpijskim igrama u Pekingu.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter