0
Košarka

MUNDOBASKET: Teodosić: Stvorila se slika da će sa Fracuzima biti lako

Objavljeno: 12.09.14 u 08:29

Plejmejker reprezentacije Srbije, Miloš Teodosić, upozorava da meč sa Francuskom nije samo puka test-utakmica „Orlova“.

teodosic-trojka-srbija-spanija

On je kazao da „trikolori“, koji su eliminisali selekciju domaćina, Španije, nisu ekipa sa kojom se može u opuštenoj atmosferi ući u meč:

– Stvorila se slika da će biti mnogo lakše protiv Francuza, koji su protiv Španije prikazali sjajnu igru. Ipak su oni evropski prvaci. Daleko od toga da će biti lako, pre svega treba da se koncentrišemo na našu igru, da probamo da ponovimo onu iz prethodne dve utakmice. Onda ćemo imati šansu – smatra Teodosić.

On se osvrnuo na činjenicu da su se dve reprezentacije već sastajale u grupnoj fazi Mundobasketa u meču u kojem su „galski petlovi“ stigli do trijumfa u poslednjim sekundama:

– Sada nas očekuje sasvim drugačija utakmica. Igra cele ekipe, ne samo moja, išla je uzlaznom putanjom od početka Svetskog prvenstva. To je i normalno na ovakvim takmičenjima. Nadam se da još nije dostigla najbišu tačku. I Francuzi su napredovali, iako ih nisu shvatali ozbiljno zbog odsustva Tonija Parkera – dodao je Teodosić, prenose Novosti.

On je podvukao da naši igrači moraju da imaju veru u sebe jer su do sada pokazali kvalitet, te da samo na taj način danas od 22:00 sata mogu da eliminišu Francuze.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter