0
Evropske lige

Mesi i Ronaldo spremni za derbije

Objavljeno: 12.09.14 u 16:35

U subotu su na programu dva velika španska derbija – Barselona – Atletik Bilbao i Real Madrid – Atletiko Madrid, a najbolji fudbaleri sveta Lionel Mesi i Kristijano Ronaldo spremni su za ove duele. 

Mesi vs Espanjol

Nakon što su zbog lakših povreda propustili reprezentativne utakmice, Mesi i Ronaldo vraćaju se u konkurenciju za svoj tim.

Barselona u subotu od 16 sati dočekuje velikog rivala iz Baskije – Atletik Bilbao, a Luis Enrike očekuje težak duel.

– Sve u vezi sa Atletikom me zabrinjava. Oni već godinama unazad igraju sjajan fudbal. Najbolji su segmentu agresivnosti, jer se njihova čitava filozofija zasniva na tome – rekao je Luis Enrike i potvrdio da je Mesi spreman.

– Početkom nedelje trenirao je odvojeno od ekipe, ali sada je spreman. Nejmar je takođe u odličnoj formi i drago mi je što mogu da računam na njega, on je fantastičan igrač – rekao je Enrike. 

Iz Madrida stiže vest da je Ronaldo takođe spreman za derbi sa Atletikom, a na listi trenera Karla Anćelotija nalazi se debitant Havijer Ernandez. Van stroja su Dani Katvahal i Sami Kedira.

– Kristijano je u izvanrednoj fizičkoj spremi i nema nikakvih problema – potvrdio je Anćeloti, koji se potom osvrnuo na uvek agresivnu i čvrstu igru Atletika.

–  Atletiko nije nasilnički tim, oni igraju agresivni fudbal. Ali, tako i treba da bude, fudbal je muška igra, a ne za devojčice – rekao je Anćeloti.

Utakmica Barselona – Atletik na programu je u 16 sati, a Real – Atletiko od 20 časova.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter