0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

LALATOVIĆ I LAZOVIĆ SLOŽNI: Najteža utakmica do sada

Objavljeno: 12.09.14 u 12:43

Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović istakao je da na gostovanju u Kruševcu njegovu ekipu očekuje najteži zadatak u dosadašnjem delu prvenstva.  

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Iako Lalatovićev donedavni tim ima samo jedan osvojen bod u prva četiri kola, trener crveno-belih smatra da to nije pravo merilo.

– Očekujem najtežu utakmicu od početka prvenstva, tabela nije merilo snage i odnosa, odlično sam upoznat sa kvalitetima igrača i znam koliko mogu, pošto sam donedavno radio sa njima. Na fudbalerima Napretka je takođe veliki pritisak da nas pobede posle slabih rezultata u prva četiri kola – rekao je Lalatović koji je zabrinut zbog činjenice da prethodne dve nedelje nije imao ekipu na okupu.

– Zbog reprezentativne pauze tek smo dva dana pred utakmicu svi bili na okupu na treningu i naravno da bih više voleo da smo imali više vremena da se pripremimo za ovaj meč. Napredak ima kvalitetne napadače, Trujića i Božovića, ali bez obzira na sve, mi moramo da idemo na tri boda – rekao je Lalatović.

Darko Lazović takođe očekuje neugodno gostovanje protiv motivisanog protivnika.

– Slažem se sa našim trenerom da nas očekuje najteža utakmica, pogotovo što je Napredak do sada osvojio samo bod i što mora da se ‘vadi’ protiv nas – rekao je Lazović koji je na pitanje novinara da oceni svoju igru u dosadašnjem delu prvenstva rekao:

– Očekivao sam transfer u inostranstvo, pa je moguće i to uticalo na moje igre, ali pošto se to nije desilo, fokusirao sam se samo na Zvezdu. Sada se vraćam u formu i trudim se da podignem svoju igru na najviši mogući nivo – zaključio je Darko Lazović.   

Utakmica Napredak – Crvena zvezda na programu je u subotu u 17 sati.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter