1
Košarka

MUŠKARČINA: Greg Monro vozio pijan, pa se upiškio kad ga je policija privela

Objavljeno: 11.09.14 u 11:24

Centar Detroit Pistonsa Greg Monro juče je suspendovan na dve utakmice, pošto je nedavno uhapšen zbog vožnje, kako je objavljeno, „u uslovima slabije vidljivosti“.

Greg-Monro-Detroit-cbssports-com

Međutim, ispostavilo se da Greg Monro ne samo što je vozio u „uslovima slabije vidljivosti“, već je i sam „slabije video“, budući da je to veče „popio koju kapljicu više“.

Naime, kako je saopštila polcija, on je 13. februara vozio „pod gasom“. Kada je zaustavljen policajci su mu uradili alko-test i utvrdili da ima 0,08 promiola alkohola u krvi, dok je dozvoljena granica u Mičigenu 0,08.

Monro je tokom hapšenja pokušavao da objasni policijskoj patroli da „bude razumna“ i da „ne želi da bude u novinama zbog tog prekršaja“, javnost je ipak morala da sazna za ovaj događaj, pre svega jer se Monro – upišio od straha.

– Popio sam dve čaše vina, nemojte ljudi… Igram za Pistonse, ne želim da izađem u novinama – uzalud je objašnjavao Monro.

U izveštaju policije navodi se da je igrač Detroita imao problema prilikom recitovanja alfabeta, grešio kada je pitan da broji unazad od 78 do 100, kao i to da mu je govor bio usporen i da nije mogao da hoda po ravnoj liniji.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter