5
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

BEZ MILOSTI: Vujošević kaznio igrače zbog ‘sramote’ protiv Mege

Objavljeno: 11.09.14 u 10:20

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević odlučio je da posegne za represivnim, edukativnim merama kako bi konsolidovao snage nakon uvodna dva poraza crno-belih.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Naime, crno-beli su pre nekoliko dana doživeli potpuni fijasko pošto su sa 26 poena razlike izgubili kontrolni meč od Mega Vizure.

Samim rezultatom, ali i pristupom igrača bio je nezadovoljan šef struke tima iz Humske, Duško Vujošević. Kako bi svojim igračima jasno očitao lekciju, trener Partizana posegao je za naizgled neobičnim metodom kazne: dozolio je svojim igračima da pogledaju tek tri četvrtine 1/4 finalnog meča naše reprezentacije sa Brazilom.

A potom? Potom – pravac Pionir, trening!

Naime, vidno uzrujan prikazanom igrom, šef crno-bele struke zakazao je trening za 19:15 sati. Naravno, to nije bilo sve: kako pišu „Novosti“, Vujošević je odlučio da ubaci i „jutarnji teror“ nad igračima, pa je zakazao i jutarnji trening za 7:00 sati.

Crno-beli su, inače, jutros otputovali, bez lakše povređenog Milenka Tepića, za Rumuniju gde večeras igraju prijateljski meč, u okviru priprema za predstojeću sezonu, protiv Asesofta.

Iz Rumunije, košarkaška ekspedicija Partizana produžava za Sarajevo, gde za vikend učestvuju na Memorijalnom turniru „Mirza Delibašić“ zajedno sa ekipama Bosne, Cibone Turk Telekoma.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

5 Komentara

  1. To stoje Dule uradio potpuno je u pravu na pripremnim mecevima se stvara podloga za dalji tok i bori za mesto u timu. Moraju da shvate da PARTIZANOV GRB I DRES imaju jako veliku vrednost. DULE ZNA STA, KAD I KAKO TREBA A I MORA DA URADI. Sada jedno za mene mnogo bitnije pitanje dali neko zna staje sa SASOM PAVLOVICEM jeli ostaje ili je otisao…TAJ GROBARCINA BI TREBAO DA OSTANE…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter