0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

TRIGLAV LIGA: Partizan i Radnički na startu, Zvezda gostuje u Opatiji

Objavljeno: 10.09.14 u 15:10

U Zagrebu je danas održana sednica Triglav regionalne lige u vaterpolu na kojoj je odlučeno kako će izgledati sistem takmičenja i ko će sa kim igrati u prvom kolu.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Naime, prvenstvo će se sastojati od dve grupe sa po osam timova, a po četiri će proći u drugu fazu. Tada se formira liga u borbi za šampiona i liga za opstanak. Timovi koji se budu borili za naslov prvaka igraće samo protiv rivala protiv kojih nisu igrali u prvoj fazi. Četiri najboljeplasirana tima igraće fajnal-for.

U prvom kolu A grupe takmičenje će otvoriti Partizan i Radnički iz Kragujevca, dok će se još sastati Primorije i Jadran iz Splita, Branik iz Maribora i Mladost iz Zagreba, kao i POŠK i Budva.

U B grupi Crvena zvezda će u prvom kolu gostovati Opatiji, dok Vojvodina ide na noge Primorcu iz Kotora. Jug iz Dubrovnika će ukrstiti koplja sa Mornarom iz Splita, dok će Jadran iz Herceg Novog igrati protiv Medvešćaka.

Triglav liga počinje 4. novembra, a fajnal-for je na programu 3. i 4. aprila.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter