0
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

LALATOVIĆ O RIVALU U KUPU: Dobili smo najteži zadatak!

Objavljeno: 10.09.14 u 17:12

Zvezda će u šesnaestini finala Kupa Srbije igrati protiv čačanskog Borca, 24. septembra. Trener crveno-belih, Nenad Lalatović, smatra da je njegov tim izvukao jednog od najtežih.

FOTO: HOTSPORT
FOTO: HOTSPORT

 

– U odnosu na to koga smo mogli da izvučemo, drugoligaše ili trećeligaše, dobili smo najteži zadatak pošto je reč o ekipi iz Superlige. U tom smislu smatram da smo dobili najtežeg rivala – istakao je Lalatović za Sportal.rs i nastavio sa analizom prvog rivala u Kupu Srbije.

– Borac je pokazao u ova protekla četiri kola da je veoma dobra ekipa. Pobedili su Radnički iz Kragujevca (1:0) i Donji Srem (2:0), a remizirali sa Čukaričkim (0:0), uz poraz od Rada (2:1). Imaju odličan tim, dobrog trenera Bogića Bogićevića koga izuzetno cenim, odličnu polukontru i svakako su jedno od najprijatnijih iznenađenja dosadašnjeg dela šampionata. Ipak, daleko je ta utakmica, ali voleo bih da smo izvukli malo slabijeg protivnika. U svakom sličaju daćemo sve od sebe da prođemo u osminu finala Kupa Srbije.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter