13
Košarka

FOTO: STARSPORT

KO JE NAPRAVIO NAJSMEŠNIJU FACU: Košarkaši dali sebi oduška posle ‘gaženja’ Brazila (FOTO)

Objavljeno: 10.09.14 u 21:05

Košarkaški reprezentativci Srbije napravili su veliki podvig plasmanom u polufinale Svetskog kupa u Španiji pobedom nad Brazilom.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Nedugo posle okončanja utakmice na Tviter profilu FIBA osvanula je fotografija na kojoj su naši košarkaši u vrlo zanimljivom izdanju tokom slavlja velikog trijumfa.

srbija-tviter

Sami procenite ko je privukao najviše pažnje, po našem mišljenju to je opet Miloš Teodosić, koji je i na terenu bio najzapaženiji sa 23 poena, četiri asistencije i tri skoka. Svakako bi trebalo istaći da su Orlovi zaslužili da sebi daju malo oduška posle vrhunskih partije u eliminacionoj fazi nakon kojih ni Španci više ne mogu da računaju na siguran plasman u finale.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

13 Komentara

  1. Najjaca faca je ipak Simonoviceva, smeje se onako cinicno, i u sebi misli, ako ne osvojimo moracu da ukradem pehar! 🙂

    0
    0
    Odgovori
  2. Raduljicina faca je najsmešnija i ako se ne vidi 😀 Apsolutno najprijatnije iznenađenje u svakom smislu, VEHABIJA FROM SERBIJA !!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter