4
Domaći fudbal

FOTO: PARTIZAN.RS

KARADŽIĆ POMAŽE: Partizan dobija novi travnati tepih?

Objavljeno: 09.09.14 u 10:15

Stanje travnate podloge na stadionu Partizana je u očajnom stanju, a predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić najavio je pomoć crno-belima kako bi sredili teren.

stadion-fk-partizan_10vsmcdusqtqp1tp4cgemp3xr8

– Priznajem da su nam Francuzi izneli zamerke na loš teren. Neshvatljivo im je kako veliki klub koji igra Ligu Evrope može sebi da dozvoli onakav teren. To je veliki problem koji moramo da rešimo. Dolazili su mi Ivanović i Kolarov na sastanak baš zbog terena, oni su se žalili. Na stadionu Partizana očekuju nas još tri utakmice ove godine i moramo brzo da reagujemo. Sešćemo sa rukovodstvom Partizana i videti šta možemo da učinimo – rekao je Karadžić za Žurnal.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


0
0

4 Komentara

  1. MIŠKO POPOVIĆ-FRATELO KAD PREUZME KLUB REŠIČE STADUON RESETOVAĆE KLUB SA SVOJIM PRIJATELJIMA DOĆIĆE MLADJI AMBICIOZNI LJUDI PREDANI POSLU JER U OVOJ ZEMLJI IOŠ SE MISLI DA NA JEDNOM POSLU BUDEŠ 50 GOD. I SVOJINU DRUŠTVENU E TO ĆE OTIĆI U PROŠLOST I SEĆANJA SAMO STRPLJENJA GROBARI IMAĆEMO MI HRAM FUDBALA PO SVIM UEFA PROPISIMA JER POPOVIĆEV INVESTICIONI FOND NEĆE SE BACATI SA NOVCEM

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter