0
Domaći fudbal

ZA NEVERICU: Štoper Partizana dva meseca igrao s naprslom kosti

Objavljeno: 08.09.14 u 10:01

Ekipa Partizana u narednom periodu biće oslabljena za neigranje štopera Miloša Ostojića za koga se pre par dana saznalo da je povređen.

Miloš Ostojić

Međutim, gotovo neverovatno zvuči podatak do kojeg su došli doktori detaljnim analizama: štoper Partizana Miloš Ostojić već dva meseca je igrao sa naprslinom kosti leve potkolenice!

– Osećao sam bolove duže vreme, ali sam trenirao redovno i ne sećam se da sam se sudario sa nekim… To traje dva-tri meseca. U poslednje vreme bolelo me je sve više i kad mi je doktor posle snimanja rekao o čemu se radi, nisam mogao da verujem – objašnjava Ostojić.

Samo pukim spletom okolnosti, Ostojić u poslednje vreme nije puno igrao. Upravo na tajn čačin on je, gotovo sigurno, izbegao kompletan prelom kosti koji bi ga stajao znatno duže pauze:

– Ko zna šta bi bilo da sam imao neki duel, ovako je tibija samo naprsla, na sreću nije prelomljena, ali bez obzira na sve moraću da mirujem četiri nedelje. Evo, sada ležim kod kuće – kazao je Ostojić, prenosi Sportski žurnal.

Srećna okolnost po crno-bele jeste da je povreda njihovog defanzivca takva da će on moći svakodnevno da trenira u teretani i na taj način održava formu:

– Doktor mi je rekao da noga mora da miruje, ali ću sigurno raditi vežbe snage kako ne bih totalno ispao iz forme – podvukao je Ostojić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter