5
TimeOut

VAŽNA JE SVAKA VRSTA POMOĆI: Cane Partibrejker tražio molitvu za Partizan (VIDEO)

Objavljeno: 08.09.14 u 14:30

Brojne anegdote vezane su za frontmena beogradske rok grupe Partibrejkers – Zorana Kostića Caneta, ali poslednja koja stiže iz Nikšića verovatno je prevazišla sve prethodne, naravno ukoliko je istinaita, a ne još jedna u nizu izmišljenih.

grb-Fk-Partizan3-e1362411530574

Naime, Cane je poznat kao vatreni navijač Partizana pa je tako Kostić navodno tokom nedeljne liturgije u manastiru Ostrog kraj Nikšića, gde je njegov bend sinoć nastupao na Bedem festu, zamolio sveštenika „da pojača molitvu za Totenhem“.

Naravno radi se o tome da je poznati muzičar poželeo da i Bog pomogne njegovom Partizanu u predstojećem duelu sa londonskim klubom koji je na programu 19. septembra u okviru 1. kola Lige Evrope.

Da li je Canetova pošalica istinita to teško da ćemo ikada saznati, ali ono što je nepobitno da su ga navijači Partizana iz Nikšića sa oduševljenjem dočekali u njihovom gradu svedoči bakljada koju su priredili na zidinama (bedemima) grada tokom izvođenja pesme „Ulični hodač“.

Sve ovo neodoljivo podseća na sekvencu filma „Kad porastem biću kengur“ kada jedan od glavnih likova zamoli sveštenika da se pomoli za Istvič i Romu.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

5 Komentara

  1. Stadion Partizana treba da se osvesta pogoov teren, ispod je groblje i to je javna tajna jer su komunisti koristili fudbalske terene da pokopaju ubijene nemce ali i nase. Na mnogim stadionima u Srbiji je slicna situacija, na zvezdinom pmocnom terenu takodje ali ne i na glavnom jer kad je pravljen stadion bukvalno je bio ukopan u zemlji pa se veruje da tamo neka grobnice.

    0
    0
    Odgovori
  2. Cane je car bio i ostao. Nije šala. On veruje ko i mi 🙂 u nemoguće. Da su deca tu, tresli bi ih kao dobar dan u Londonu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter