7
Košarka

FOTO: STARSPORT

Teo: Bogdan najveći talenat u poslednjih 10 godina, Grci to najbolje znaju!

Objavljeno: 08.09.14 u 21:56

Plejmejker košarkaške reprezentacije Srbije Miloš Teodosić ne prestaje sa pohvalama na račun Bogdana Bogdanovića, jednog od heroja u pobedi nad Grcima. 

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Bogdanović je svojim trojkama srušio Grke u osmini finala Mundobasketa, a nije samo oduševio strane komentatore, već i Miloša Teodosića i selektora Aleksandra Đorđevića.

– On je neverovatan talenat, verovatno nismo imali većeg talenta u poslednjih deset godina. Upravo je na meču protiv Grčke pokazao o kakvom igraču je reč – istakao je Teodosić. 

Selektor Aleksandar Đorđević takođe ima savet za Bogdana kako bi bio još bolji.

– Ne bi trebalo da fokus njegove igre bude samo na napadu, već da počinje od odbrane, a sjajan je u defanzivi. Problem je samo što sebi stvara preveliki psihološki pritisak. Trebalo bi samo da izađe na teren i igra kako mu instinkt nalaže – objasnio je Đorđević, a prenosi sajt FIBA.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

7 Komentara

  1. Sad ga opet svi hvale a posle tekme sa Brazilom su pricali lose o njemu i njegovoj igri, i opet ce ga pljuvati posle prve njegove malo losije igre, ali ja se nadam da Bogdan svojim partijama vise nece dozvoliti da bilo ko prica lose o njemu 🙂

    0
    0
    Odgovori
  2. Sad ga opet svi hvale, a posle utakmice sa Brazilom svi nesto govorili da je los i da je zalosno sto je on najveci talenat, i opet ce ga pljuvati posle prve losije odigrane utakmice, ali ja se nadam da Bogdan svojim partijama vise nece dozvoliti da bilo ko prica nesto lose o njemu i njegovoj igri 🙂

    0
    0
    Odgovori
  3. Kod nas ima dosta talentovanih klinaca, nije samo Bogdanović talenat… Njemu svaka čast što vredno trenira i što se trudi – dečko je car. Da mu se nisu poklopile neke kockice ne bi se ni znalo za njega. Imamo mi dosta talenata samo što ih klubovi i određeni ljudi upropaštavaju… Bar nek je jedan mlad igrač imao malo srećnije okolnosti i uspeo.

    0
    0
    Odgovori
    • Reci slobodno, da nije bilo Duleta koji je prepoznao njegov talenat od njega bi teško bio košarkaš ovakve klase…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter