0
Fudbal

PORTUGALSKI MEDIJI: Skandal, Sramota

Objavljeno: 08.09.14 u 17:11

Najveće iznenađenje u utakmicama 1. kola kvalifikacija za EURO 2016 desilo se upravo u grupi u kojoj se takmiči i naša selekcija pošto je Albanija odnela sva tri boda sa gostovanja u Portugaliji poebdom od 1:0.

portugalci

Mediji države sa Pirinejskog poluostrva jednostavno ne mogu da veruju da je njihov tim sastavljen od evropskih zvezda izgubio od ispodprosečne selekcije kakva je Albanija pa su u današnjim izdanjima osuli drvlje i kamenje po njima.

Naslovi idu od „Nesposobnjakovića“ preko „Skandala“ i „Sramote“. Naravno da opravadanja nema u tome što za Portugalce nije igrao najbolji igrač – Kristijano Ronaldo pošto su i bez njega u timu Nani, Koentra, Mutinjo, Pepe, Karvaljo i ostali morali da izbegnu poraz od Albanaca.

U svakom slučaju nema sumnje da nas očekuje interesantna borba u ovoj grupi pošto je ekipa iz petog šešira savladala onu iz prvog i to na gostovanju.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter