0
Fudbal

ORLIĆI DESETKOVANI IDU U ODLUČUJUĆU BITKU: Ništa od prekomande A reprezentativaca

Objavljeno: 08.09.14 u 17:29

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije u utorak sa početkom od 17 časova u Severnoj Irskoj bije odlučujuću bitku za Evropsko prvenstvo i to pod veoma teškim okolnostima.

SERBIA U21-ITALY U21_05

Pored toga što Orlići više ne zavise samo od sebe već i od rezultata u ostalim grupama kako bi bili jedna od četiri najbolje drugoplasirane ekipe, selektor Radovan Ćurčić na ovom meču neće moći da računa ni na jednog od fudbalera koji su bili pozvani u A reprezentaciju.

Od ranije se znalo da Lazar Marković i Matija Nastasić, koji su počeli sinoćnju utakmicu protiv Francuske, neće putovati u Irsku, ali je provejavala nada da bi ekipi mogli da se priključe Aleksandar Mitrović, Filip Đuričić i Miloš Jojić. Međutim, ni njih trojice neće biti u avionu koji prevozi našu selekciju na Ostrvu pa će ionako desetkovana povredama i suspenzijama reprezentacija imati veoma težak zadatak da izbori pobedu koja bi mogla da je odvede u baraž.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter