0
Fudbal

Dešamp: Trebalo je da damo drugi gol

Objavljeno: 08.09.14 u 00:04

Selektor Francuske Didije Dešamp rekao je da mu je žao što njegova ekipa nije iskoristila brojne šanse na početku drugog poluvremena utakmice sa Srbijom (1:1).   

Desan i Pogba
FOTO: STARSPORT

– Početkom drugom poluvremena imali smo mogućnost da damo još koji gol, a posle smo imali još veće poteškoće, posebno pred kraj utakmice. Cilj nam je bio da pobedimo, bilo je nerešno, moglo je da bude i bolje –  rekao je Dešamp i dodao:

– Svaki selektor ima svoje želje i program. Izveo sam tim onakav kakav sam morao, jer smo pred sobom imali ozbiljnog protivnika. Promenio sam dosta igrača u odnosu na prošli susret jer sam želeo svima da dam priliku. Nismo pobedili, ali nije ni Srbija. Ima i drugih, poput Portugala, koji je izgubio kod kuće. Taj cilj sam pomenuo, ali cilj je i da imamo više bodova od protivnika. Glavni cilj, ipak, je da budemo spremni za prvenstvo – zaključio je Dešamp, a prenosi Beta.  

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter