5
Domaći fudbal

FOTO: www.partizan.rs

U PARTIZANU TVRDE: Crno-beli se više poštuju u Evropi nego u Srbiji

Objavljeno: 07.09.14 u 09:22

Direktorka marketinga aktuelnog vicešampiona Srbije, Snežana Filipović, izjavila je da je Partizan više cenjen u evropskim fudbalskim krugovima, nego u domaćim.

FOTO: www.partizan.rs
FOTO: www.partizan.rs

Direktorka marketinga crno-belih nedavno je predstavljala srpski klub na žrebu za grupnu fazu u Ligi Evrope. Kako sama tvrdi, upravo tu se uverila da je Parni valjak respektovan klub u evropskim okvirima:

– Svi smo u klubu ponosni na igrače i njihov uspeh. Što se prilike za dodatnu zaradu tiče, mi ćemo pokušati da je iskoristimo. A što se ugleda Partizana tiče, sve mi je bilo jasno i na ovom žrebu, iako sam bila i na dva prethodna. Moram da priznam da Partizan, njegovu istoriju i njegove rezultate mnogo više cene u Evropi nego u Srbiji – kaže Snežana Filipović, prenose Novosti.

Ona je za pravi primer svojih reči izdvojila reči rukovodstva azerbejdžanskog Nefčija koji su nedavno poraženi od Partizana, ali su ipak bili srećni činjenicom da su u Humskoj postigli dva pogotka:

– Ja na Partizan gledam kao na brend koji se gradio od 1945. Danas je on poznat i priznat u Evropi. Evo vam samo jedan primer. Pre revanša u Bakuu, na večeri sa predstavnicima Nefčija, dobili smo lep komplimet. Domaćini su nam rekli da su ponosni na svoja dva gola u prvoj utakmici. I podsetili da je to bolje od onoga što je Real Madrid uradio pre 10 godina na našem stadionu, pošto nije uspeo da zatrese mrežu Mateusovog tima – objašnjava Fipipovićeva.

Ona je navela da je plasman Partizana u Ligu Evrope prava prilika i za zaradu kluba, iako novac od UEFA neće biti dovoljan da, kako kaže, pokrije klupske troškove.

– Možda je dovoljan samo jedan detalj. Paket koji nudimo oglašivačima samo za meč sa Totenhemom od šest minuta na LED ekranima, na fiksnim panoima i na semaforu je oko 20.000 evra. Nekoliko engleskih kompanija je već zainteresovano i sigurno će iskoristiti ovu priliku. Britanski Bi-Bi-Si dolazi sa kompletnom ekipom – navodi Filipović i nastavlja:

– Naša mesečna potrošnja je veća od onoga što će stizati od UEFA, ali niko se ne žali. Bili smo i u obavezi da uradimo na svom stadionu neke stvari po strogim standardima UEFA. Već su nam bili gosti iz Engleske. Na žrebu su Turci već pitali da li Beograd može da primi njihovih 4.000 navijača. Bolju turističku promociju naš grad ne može da ima u danima kada nam budu dolazili navijači iz Engleske, Turske i Grčke – podvukla je Filipović.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

5 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter