0
Auto Moto

FORMULA 1: Ferari ne menja predsednika

Objavljeno: 07.09.14 u 10:31

Predsednik Ferarija Luka di Montezemolo javno je demantovao spekulacije da bi mogao da napusti čelo slavne italijanske ekipe.

Ferari-Formula-1-swide-com

Prethodnih nekoliko dana, neposredno pred trku u Monci koja je na programu u nedelju, čule su se priče da bi Montezemolo mogao da napusti kormilo ekipe.

– Čuo sam i video šta se priča poslednjih dana i mislim da je sve to previše. Ovde sam da bih radio. Danas, sutra, narednih meseci. U martu sam deoničarima, posebno ljudima u Ferariju, sa kojima sam jako blizak, rekao da ću im biti na raspolaganju još tri godine – istakao je 67-godišnji Montezemolo.

On je dodao da neće imati problem da javnosti saopšti svoj odlazak u penziju onog tenutka kada to bude odlučio. Ostanak prvog čoveka Ferarija obradovao je vozače ovog tima, pre svega Fernanda Alonsa:

– Radujem se što Luka ostaje. Tokom poslednjih pet godina sam imao dobar odnos sa njim. Uvek je brinuo o atmosferi u timu i o odnosima među članovima tima, naročito među vozačima. On nam je jako važan. U četvrtak mi je rekao da glasine nisu tačne. Nema boljih vesti od te – jasan je Alonso.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter