0
Fudbal

BRNOVIĆ U ŠOKU: Drinčić zbog pritisaka iz Beograda napustio reprezentaciju!

Objavljeno: 07.09.14 u 14:15

Kakav šok u Podgorici. Samo dan pred prvi meč u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo u Francuskoj, selektor Crne Gore Branko Brnović ostao je bez najiskusnijeg veziste, pošto se Nikola Drinčić hitno vratio u Srbiju.

nikola-drincic

Drinčić nije mogao da izdrži pritisak i odlučio je da napusti reprezentaciju. Molim vas, nemojte više da pitate o tome. Nije pritisak bio ovde, već gore u Beogradu – istakao je za Vijseti selektor „sokolova“ Branko Brnović.

Pored veziste Partizana za Crnu Goru neće igrati ni Marko Baša, kao i Stevan Jovetić.

– Definitivno da nismo isti tim bez njih trojice. Ovo bi poremetilo i jače ekipe. Prvo se pojavila mogućnost da Baša igra, pa smo pripremali tim sa njim, ali je na kraju otpao. Potom smo pripremali tim sa Jovetićam, pa je i on otpao. Na kraju smo pripremali tim sa Drinčićem, ali je na kraju i on otpao. Ali moramo da se izdignemo iznad svih problema, a molim i navijače da nam u tome pomognu – jasan je bio Brnović.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter