0
Dejvis kup

BORBA ZA OPSTANAK: Srpski teniseri stigli u Indiju

Objavljeno: 07.09.14 u 16:48

Dejvis kup reprezentacija Srbije stigla je u grad Bangalor gde će od 12. – 14. septembra igrati meč sa Indijom u okviru baraža za opstanak u svetskoj grupi.

Bogdan Obradović

Uz selektora Obradovića u Indiju su stigli Dušan Lajović, Filip Krajinović i Ilija Bozoljac, dok će se naknadno timu priključiti Nenad Zimonjić. Novak Đoković je i dalje pod znakom pitanja.

– Put je dobro prošao, imali smo sjajne konekcije, tako da je tim doputovao odmoran u Bangalor. Hotel je sjajan, domaćin nam je priredio sjajnu dobrodošlicu, na nama je sada da dobro radimo kao i uvek i da se najbolje moguće pripremimo za nas izuzetno važan meč protiv Indije. Došli smo nedelju dana ranije da bismo se maksimalno spremili, jer uslovi u Bangaloru su teški za igru zbog nadmorske visine koja je preko 800 metara, velika je vlažnost, igra se pod otvorenim nebom, i neće biti lako igrati. Ali, mi ćemo probati od prvog poena da dominiramo u tom meču. Devarman i Brambri su rivali koji su pobedivi u singlu, a u dublu ćemo videti ko će igrati sa Zimonjićem – rekao je Obradović.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter