0
Fudbal

Bane Ivanović: Ako možemo da igramo u najboljim klubovima na svetu, možemo i na EP

Objavljeno: 07.09.14 u 11:25

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije, Branislav Ivanović, izjavio da „Orlovi“ poseduju neophodan kvalitet koji je potreban za plasman na Evropsko prvenstvo u Francuskoj 2016. godine.

bane ivanovic

On je izrazio zadovoljstvo zbog načina rada sa novim selektorom i dodao da svaka promena ima dobrih i loših strana, ali da su svi igrači profesionalci.

– Moramo da budemo svesni odgovornosti u ovim kvalifikacijama, da shvatimo da je ovo odlučujući momenat za nas. To što okosnica naše reprezentacije igra u Premijer ligi je za nas veća odgovornost. Lično moramo da što bolje prezentujemo Srbiju u jednoj od najjačih liga na svetu, a s druge strane, ako možemo da igramo u najboljim klubovima na svetu, onda možemo da igramo sa selekcijom na EURO. Moramo da uradimo sve da se domognemo cilja. Još uvek imamo oscilacije, moramo da učimo kao kolektiv. Uz rad, nadam se najboljem – istakao je Ivanović.

Ivanović, ipak, gaji veliki respekt prema renomiranom protivniku Srbije:

– Oni su domaćini EURO i njihov projekat poslednje četiri godine je usmeren ka pravljenju ekipe koja će moći da osvoji evropski šampionat. To dovoljno govori o njima, igrači igraju u vrhunskim klubovima, ne znamo hoće li izvesti najbolji tim, ali svakako će onih 11 koji istrče biti top klase. Međutim, mi se nadamo najboljem – podvukao je Ivanović, prenose Novosti.

Utakmica između Srbije i Francuske igra se večeras od 20:45 na stadionu FK Partizan.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter